• NL doet 2015 – doet u ook mee?

    NL doet 2015 – doet u ook mee?

 
Print Friendly

24 februari 2015


Het Oranje Fonds organiseert op 20 en 21 maart 2015, samen met duizenden organisaties in het land, NL doet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL doet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NL doet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast laat NL doet ook zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.


Vrijwilligersorganisaties

Heeft uw organisatie een leuke klus? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, moet het gaas van de dierenopvang vervangen worden, wilt u een verwendagje voor alle ouderen of heeft u een andere leuke klus? Meld uw klus dan aan op de NL doet website en doe mee.


Vrijwilligers

In de 2014 editie waren op 21 en 22 maart 325.000 Nederlanders actief bij meer dan 8.600 klussen, een recordaantal. Wij verwachten dit jaar nog meer klussen die geklaard moeten worden. Uw inzet is dus hard nodig en zeer welkom!

Vele handen maken licht werk. Dus waarom doet u niet mee als groep? Verzamel uw familie, collega’s, leden van uw (sport)club of klasgenoten en zoek een leuke klus uit. Een mooie manier om samen wat goeds te doen. Als u met een groep gaat, kunt u bij het aanmelden de naam van uw groep of het logo plaatsen. Zo kunt u op een gemakkelijke manier nog even ‘reclame’ maken voor uw bedrijf, sportvereniging, school of serviceclub.

Na uw aanmelding heeft u een mail ontvangen met daarin de gegevens van de organisatie en de klus. Mocht u door omstandigheden toch niet mee kunnen doen bij de klus, meld u dit dan direct bij de klus waarvoor u zich had aangemeld. Zo weten zij ook dat zij op minder mensen kunnen rekenen en op zoek kunnen gaan naar nieuwe vrijwilligers.

Meedoen als bedrijf: klik dan hier voor uitgebreide informatie
Meedoen als school: klik dan hier voor uitgebreide informatie
Bent u gemeente: klik dan hier voor uitgebreide informatie

Heeft u nog vragen of lukt het niet om uw klus te plaatsen, neemt u contact op met Sigma, wij kunnen u verder helpen.