Vacaturebank

Geplaatst door: Hospice Nijkerk
Op datum: Jun, 04
Korte omschrijving:
Hospice Nijkerk e.o. biedt palliatieve terminale zorg aan ongeneeslijk zieke mensen vanaf 18 jaar, met een levensverwachting van korter dan drie maanden. In die laatste levensfase biedt het hospice ee[..] Bekijk »
Op datum: Apr, 28
Plaats: Nijkerk e.o.
Korte omschrijving:
Houd jij je hoofd koel? Een flauwte, een hersenschudding, een bloeding of een alcoholvergiftiging. Je komt van alles tegen tijdens een evenement. Kom jij in actie als iemand direct h[..] Bekijk »
Geplaatst door: Wereldwinkel Nijkerk
Op datum: Apr, 25
Korte omschrijving:
Wereldwinkel Nijkerk is dringend op zoek naar diverse vrijwilligers voor  de verkoop van Fairtrade cadeau-artikelen, woonaccessoires en levensmiddelen uit andere culturen. Zij zoeken mensen vanaf [..] Bekijk »
Korte omschrijving:
De afdeling Nijkerk is op zoek naar een enthousiaste voorzitter. Als lid van het dagelijks Bestuur bepaal jij mede het beleid voor de komende jaren en welke activiteiten de afdeling gaat uitvoeren. Be[..] Bekijk »
Korte omschrijving:
De afdeling Nijkerk is op zoek naar een vrijwilliger die het Rode Kruis in Nijkerk op de kaart wil zetten. Iemand met talent voor communicatie! Vind jij het leuk om een website bij te houden en te hel[..] Bekijk »
Geplaatst door: UVV
Korte omschrijving:
De UVV (Unie van Vrijwilligers) telt meer dan maar liefst 125 enthousiaste vrijwilligers, die er samen voor zorgen dat (oudere) plaatsgenoten actief betrokken blijven bij het leven van alledag. Zij bi[..] Bekijk »
Geplaatst door: Unie van Vrijwilligers Nijkerk
Korte omschrijving:
De UVV (Unie van Vrijwilligers) Nijkerk telt meer dan maar liefst 125 enthousiaste vrijwilligers, die er samen voor zorgen dat (oudere) plaatsgenoten actief betrokken blijven bij het leven van alledag[..] Bekijk »
Geplaatst door: Unie van Vrijwilligers
Korte omschrijving:
De Unie van Vrijwilligers Nijkerk (UVV) is een stichting, opgericht in 1970. Het doel van de stichting is het veraangenamen van het leven van kwetsbare mensen door middel van activiteiten door vrijwi[..] Bekijk »
Geplaatst door: CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden
Op datum: Apr, 21
Plaats: Ermelo
Korte omschrijving:
Spreekt jouw stem boekdelen? Deel een boek met een ander. Word inlezer! De CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden in Ermelo, produceert onder andere boeken in passende leesvorm[..] Bekijk »
Geplaatst door: Alzheimer Cafe Nijkerk
Op datum: Apr, 21
Korte omschrijving:
Iedere eerste maandagavond van de maand organiseert het Alzheimer Café Nijkerk (ACN) een informatieavond. Het ACN is een belangrijke ontmoetingsplek voor mensen met (beginnende) dementie, hun naasten[..] Bekijk »
Geplaatst door: Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland
Op datum: Apr, 20
Korte omschrijving:
  Pieter zoekt een mentor! Pieter is een man die woont in een zorginstelling. Onlangs is zijn moeder overleden en Pieter heeft nu geen ouders meer. Zijn enige zu[..] Bekijk »
Geplaatst door: Sigma
Op datum: Apr, 14
Plaats: Hoevelaken
Korte omschrijving:
In de zaal De Kopperhof van de Stoutenborgh worden veel activiteiten voor senioren georganiseerd. Dit gebeurt door Steunpunt Welzijn Ouderen Hoevelaken van Sigma (SWOH). Op de woen[..] Bekijk »
Geplaatst door: Individu
Op datum: Apr, 07
Type: Individu
Korte omschrijving:
Een ander land, een andere taal, een andere cultuur… hoe werkt het hier? Contact maken, je aansluiten bij activiteiten, dat is soms best lastig als je de weg niet weet. Wil jij een Nieuwe Nijkerker [..] Bekijk »
Geplaatst door: Alzheimer Café Nijkerk
Op datum: Apr, 03
Korte omschrijving:
Het Alzheimer Café Nijkerk organiseert elke eerste maandagavond van de maand informatie- en themabijeenkomsten voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, mantelzorgers en ieder ander die a[..] Bekijk »
Geplaatst door: Brood en Spelen
Op datum: Mar, 31
Plaats: Basisschool PWA Nijkerk
Korte omschrijving:
Basisschool PWA Nijkerk is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool PWA in N[..] Bekijk »
Geplaatst door: Individu
Op datum: Mar, 26
Type: Individu
Korte omschrijving:
Voor een sympathieke meneer van ongeveer 60 jaar, die bijna blind is, zoeken we een maatje die het leuk vindt om 2 keer per maand samen te koken en eten. Of, als je dat je beter past, een keer samen o[..] Bekijk »
Geplaatst door: Welzin
Op datum: Mar, 24
Korte omschrijving:
Buurtbemiddeling zoekt vrijwillige buurtbemiddelaars Ben je woonachtig in de gemeente Nijkerk en wil je vrijwillige buurtbemiddelaar worden? Dan is Buurtbemiddeling op zoek naar jou![..] Bekijk »

Schrijf u in voor persoonlijke notificaties

U bent u aan het inschrijven voor vacatures die matchen met huidige zoek criteria.

Email notificaties

E-mailnotificaties zullen naar u worden verstuurd Inschrijven

Aangepaste RSS Feed

Uw gepersonaliseerde RSS feed staat hieronder, kopieer het adres naar uw RSS reader. Inschrijven