• Lotgenotengroep voor inwoners met een lichamelijke beperking

    Lotgenotengroep voor inwoners met een lichamelijke beperking

 
Print Friendly

Lotgenotengroep voor inwoners met een lichamelijke beperking

Ben je tussen de 18 en 70 jaar, heb je een lichamelijke beperking en wil je graag lotgenoten ontmoeten? Kom dan naar de thema-avonden voor inwoners met een lichamelijke beperking. Er zijn ongeveer twee bijeenkomsten per jaar.

De groep bestaat alweer een aantal jaar. Er is gekozen om een andere invulling te geven aan de bijeenkomsten. Vanaf nu wordt er twee keer in het jaar een thema-avond georganiseerd, waarbij een thema wordt besproken en er ruimte is om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Ook naasten en/of mantelzorgers zijn van harte welkom.

Actueel programma

De volgende bijeenkomst is op woensdagavond 28 september. Dit keer is het thema: zorg en ondersteuning (WMO) vanuit de gemeente.

Tijdens deze bijeenkomst zullen twee medewerkers van de gemeente (team WMO) meer vertellen en vragen beantwoorden over de mogelijkheden die er zijn voor zorg en ondersteuning in de gemeente Nijkerk. Daarna is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en een drankje.

De avond start om 19.00 uur en zal eindigen om 21.00 uur, locatie Bibliotheek Nijkerk. Opgeven kan via Sigma medewerker Esther Folkerts: efolkerts@sigma-nijkerk.nl (voorkeur) of door te bellen naar 033-2474830. Wanneer je andere vragen hebt over de bijeenkomsten, dan kun je ook bij Esther terecht.

';