• Vrijwilligerswerk

    Vrijwilligerswerk

 
Print Friendly

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk is een zinvolle tijdsbesteding, biedt structuur en kan een opstap zijn naar betaald werk. Het geeft waardering, voldoening, vergroot sociale contact en maatschappelijke betrokkenheid.  Bovenal is vrijwilligerswerk leuk, zinvol en talloze mensen doen het met veel plezier.

Vrijwilligers
Wilt u iets betekenen voor een ander of vindt u het leuk om u in te zetten voor een organisatie, maar u weet nog niet hoe? Sigma denkt graag met u mee over de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. Dit geldt ook voor mensen die ondersteuning nodig hebben voor het zoeken naar en het doen van vrijwilligerswerk (zie Vrijwilligerswerk+). Op de website van Sigma vindt u onze vacaturebank waarop een groot aanbod van vrijwilligersvacatures te vinden is.

Organisaties
Voor informatie en advies over de werving van vrijwilligers kunnen maatschappelijke organisaties terecht bij een van de consulenten van Vrijwilligerswerk. Om vrijwilligers te werven kunt u gebruik maken van de digitale vacaturebank op de website van Sigma. Door zich te registreren, kunt u zelf vacatures plaatsen en beheren. Daarnaast leggen wij in een persoonlijk gesprek graag uit wat wij nog meer voor uw organisatie kunnen betekenen.

Vacaturebank
Leuke en interessante vrijwilligersvacatures zijn te vinden op de digitale vacaturebank van Sigma. Hierop bieden maatschappelijke organisaties, uit diverse sectoren, vacatures aan.  Tevens  zijn er persoonlijke hulpvragen op te vinden. Bent u op zoek naar een korte klus of wilt u zich liever voor een langere periode inzetten, veel is mogelijk.

U kunt direct online reageren op een vacature. Vindt u het prettig dat er iemand met u meedenkt, neemt u dan contact op met een van de consulenten van Vrijwilligerswerk.

 

 

Vrijwilligers activiteiten

Bekijk alle vrijwilligers activiteiten

0

Bekijk alle vrijwilligers activiteiten