• Formulierenhulp

    Formulierenhulp

 
Print Friendly

Formulierenhulp

Mensen raken steeds vaker de weg kwijt in de regels van de overheid. Waar hebt u recht op? Hoe kunt u gebruik maken van allerlei voorzieningen? Wat zijn uw rechten en plichten? Ook ontvangen mensen voortdurend allerlei brieven, formulieren en rekeningen van instanties. Wat staat er nu eigenlijk in de brief? Wat wordt er gevraagd? Hoe moet al die post geordend worden?

Herkent u dit? Kom dan voor antwoorden op uw vragen naar Formulierenhulp. Een beroepskracht of getrainde vrijwilliger helpt u en bekijkt samen met u of er financiële regelingen zijn waar u mogelijk voor in aanmerking komt. Dit kan een welkome aanvulling op een laag loon, uitkering of AOW betekenen. Komt u in aanmerking dan helpen we u ook met het aanvragen. De geboden hulp is gratis. U kunt gebruik maken van de inloopspreekuren, maar er wordt ook op afspraak gewerkt. Indien nodig, kan er een huisbezoek gebracht worden.

 

_DSC0006

De vrijwilligers en beroepskrachten van Formulierenhulp. Foto: Harry Koelewijn

Bent u vrijwilliger of beroepskracht en komt u vragen tegen op het gebied van financiën en regelgeving bij uw cliënten waarbij u het prettig vindt dat iemand met u meedenkt? Neemt u dan gerust contact op!

Formulierenhulp activiteiten

Bekijk alle formulierenhulp activiteiten
Bekijk alle formulierenhulp activiteiten