• Welzijn ouderen

    Welzijn ouderen

 
Print Friendly

Steunpunt  Welzijn Ouderen Hoevelaken (SWOH)

Het Steunpunt Welzijn Ouderen Hoevelaken is een laagdrempelige ontmoetingsplaats  voor 55 plussers: zowel de vitale als minder vitale inwoners van de gemeente zijn er welkom. Alle activiteiten zijn gericht op ontmoeting, gezonde leefstijl en zelfredzaamheid. Fysiek en geestelijk in beweging blijven is zowel voor de jonge als oudere senioren van groot belang.

Voor elk wat wils

Er is een groot en divers aanbod van activiteiten op het gebied van bewegen, ontmoeten, ontspanning of creatief bezig zijn. Door deel te nemen aan één of meerdere activiteiten ontstaan er bovendien sociale contacten waardoor het persoonlijk netwerk van de deelnemer verstevigd wordt. Ook dit helpt de zelfredzaamheid te bevorderen.

Heeft u behoefte aan bewegen, dan zijn er meerdere mogelijkheden waaraan u kunt deelnemen. Neemt u gerust de vrijheid om een keuze te maken uit het aanbod en maak gebruik van een gratis proefles.  Bent u liever creatief in beweging? Informeer eens naar de mogelijkheden.

Natuurlijk zijn er verschillende ontmoetingsmogelijkheden door deel te nemen aan bijvoorbeeld spelactiviteiten, maaltijden  of  het filmcafé dat in samenwerking met de bibliotheek georganiseerd wordt. Voor het totale aanbod, tijden en prijzen kijk onder Activiteiten.

Wensen of ideeën?

Mocht blijken dat u in het aanbod van activiteiten niet vindt waar u behoefte aan heeft?  We staan altijd open voor suggesties, dus neem daar gerust contact over op.  U bent van harte welkom  eens binnen te lopen bij één van de activiteiten!

Button_weekplanner

Welzijn ouderen activiteiten

Bekijk alle welzijn ouderen activiteiten

0

Bekijk alle welzijn ouderen activiteiten