• Ouderenadvies

    Ouderenadvies

 
Print Friendly

Ouderenadvies

Bij ouderenadvies kunt u terecht als u vragen hebt over wonen, vitaliteit, zorg, welzijn, daginvulling, sociaal netwerk of regelgeving.  De consulent ouderen geeft informatie en advies, maar kan ook ondersteuning bieden als het om welzijnsvragen gaat. Zij werkt voor eenvoudige vragen samen met vrijwillige ouderenadviseurs, die hiervoor speciaal zijn opgeleid.

De consulent ouderen kijkt met u samen welke antwoorden of welk aanbod passen op de vragen die u heeft. Het kan ook zijn dat er niet een eenduidig antwoord is op uw vraag. U mag dan van de consulent verwachten dat zij samen met u een passend antwoord zoekt en daarbij gebruik maakt van het netwerk dat Sigma heeft. De dienst van ouderenadvies is gratis en u heeft geen verwijzing, beschikking of indicatie nodig. Daarnaast werkt de consulent ouderen onafhankelijk van aanbieders in zorg, wonen, welzijn of regelgeving.

U kunt contact opnemen voor een afspraak bij u thuis of op het kantoor van Sigma. Als u in Hoevelaken woont, kunt u gebruik maken van het inloopspreekuur op donderdagochtend van 9.00 – 10.30 uur in seniorencomplex De Stoutenborgh, Sportweg 25.

Senioren activiteiten

Bekijk alle senioren activiteiten
Bekijk alle senioren activiteiten