Prikbord

Sigma biedt een prikbord voor mensen die samen iets willen ondernemen. Heb je een goed plan, en zoek je een plaatsgenoot om samen mee op stap te gaan? Neem even contact op met Sigma om te horen of je oproepje in aanmerking komt voor ons prikbord.

Map-Marker-Push-Pin-Pink.png  Ook alleenstaand moeder?

Ik ben Elona, gescheiden moeder (47 jaar) met 2 jonge pubers. Ik woon in Paasbos. Door de scheiding heb ik weinig contacten over. Ik zoek een vriendin om dingen mee te delen, ergens hapje eten/drinken, keertje weg mét of zónder kinderen, lachen om de domste dingen, kortom gewoon iéts afspreken en plezier hebben.
Ben jij hier in geïnteresseerd? Neem contact op met Elona via 06-28740366.

Map-Marker-Push-Pin-1-Right  Wandel / Fiets maatje gezocht

Nu de lente er weer aankomt wil ik graag meer naar buiten toe! Ik (vrouw van 60 jaar) ben daarom op zoek naar een wandel of fiets maatje. Mijn wens is om één keer per week of één keer per 14 dagen samen met iemand op pad te gaan. Voorkeur gaat uit naar een wandeling van 1 / 1,5 uur in de buurt. Ik heb een elektrische fiets dus ik kan ook naar het buitengebied toe om daar te wandelen.
Fietsen (elektrisch) vind ik ook leuk (maximaal 2 uur).
Bent u hier in geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar Mieke van den Brink, mail; mvdbrink@sigma-nijkerk.nl of bel 033-2474830.

Map-Marker-Push-Pin-1-Right-Pink-iconHardloopschoenen uit het stof

Na een zware periode (letterlijk en figuurlijk) wil ik – een vrouw van 43 jaar, woon in Paasbos – weer gaan hardlopen. Langzaam opbouwen, afwisselen met wandelen.
In mijn eentje vind ik dit lastig. Wie wil er ook 2 keer per week samen ’s ochtends een half uurtje rennen? Leuk om je te leren kennen!
Ben jij geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar Kris van Sigma, mail; kverschuur@sigma-nijkerk.nl of bel 033-2474830.

Map-Marker-Push-Pin-Pink.png  Aanbod voor een ‘levensboek’

Heeft u een bijzonder levensverhaal en de wens deze in boekvorm te gieten? Een oudere dame uit Nijkerk schrijft graag en wil hier bij helpen.
Reacties graag naar Kris Verschuur van Sigma, mail: kverschuur@sigma-nijkerk.nl

Map-Marker-Push-Pin-1-Right-Pink-iconLiefde voor metaal

Wim uit Nijkerk heeft een mooie ruimte en machines tot zijn beschikking om metaal te bewerken. De plek moet alleen nog op orde gemaakt worden. Wie is op zoek naar een hobbyplek en vindt het leuk om hem te helpen?
Bent u geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar Wim: 06-53634789 of info@kunsta.nl

Map-Marker-Push-Pin-1-Right-Pink-iconSpeelt u accordeon?

Dan ben ik op zoek naar u! Wie wil samen met mij af-en-toe muziek maken in een zorgcentrum?
Samen zorgen voor een fijn moment voor de bewoners?
Het liefst oefen ik op donderdagmiddag. Ik kom graag met u in contact.
Bent u geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar antdebacker@kpnmail.nl

Map-Marker-Push-Pin-PinkSamen vissen

Deze oudere heer vist graag in het prachtige buitengebied van Hoevelaken of de polder. Wie gaat er gezellig mee Bent u hier in geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar iypma@sigma-nijkerk.nl of  bel 033-2474830.

Map-Marker-Push-Pin-1-Right  Samen naar de kringloopwinkel

Heb jij zin om 1 keer per maand op de zaterdag met mij een kringloopwinkel te bezoeken? Ik ga meestal met de trein, maar als jij een auto hebt kunnen we ook afwisselen. Ik ben een rustige jongeman van 30 jaar jong en ik woon in Nijkerk. Bel me op 06-15595288, dan kunnen we kennismaken en kijken of het klikt.
Ben jij geïnteresseerd? Je kunt contact opnemen met Gerrit via 06-15595288.

';