Prikbord

Sigma biedt een prikbord voor mensen die samen iets willen ondernemen. Heb je een goed plan, en zoek je een plaatsgenoot om samen mee op stap te gaan? Neem even contact op met Sigma om te horen of je oproepje in aanmerking komt voor ons prikbord.

Map-Marker-Push-Pin-Pink.png  Samen is leuker dan alleen!

Ben jij tussen de 35 en 45 jaar en zou je het ook leuk vinden om in de avonden of weekenden samen wat te ondernemen? Dirkjan is 39 jaar en zoekt iemand die met hem iets leuks wil doen. Maar.. eerst even kennismaken om te kijken of het klikt natuurlijk!
Ben je geïnteresseerd? Je kunt contact opnemen met Dirkjan via: djdirk34@gmail.com of bellen naar Sigma via: 033-2474830.

Map-Marker-Push-Pin-1-Right-Pink-iconIn voor een potje tennis?

Een sportieve meneer van ongeveer 50 zoekt een tennispartner om te leren tennissen. Lijkt het u leuk om kennis te maken en te kijken of het klikt?
Bent u geïnteresseerd? U kunt contact opnemen met Kris Verschuur van Sigma via 033-2474830 of kverschuur@sigma-nijkerk.nl.

Map-Marker-Push-Pin-1-Right Tandem fietsmaatje gezocht

Vanwege mijn visuele beperking kan ik niet zelfstandig fietsen en ben ik op zoek naar een ‘paar ogen’. Het lijkt me daarnaast erg gezellig om samen te fietsen met iemand en leuke gesprekken te hebben. Gezelligheid, de natuur in en in beweging zijn. Op een avond of in het weekend.
Bent u hier in geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar Mieke van den Brink, mail; mvdbrink@sigma-nijkerk.nl of bel 033-2474830.

Map-Marker-Push-Pin-Pink.png  Ook alleenstaand moeder?

Ik ben Elona, gescheiden moeder (47 jaar) met 2 jonge pubers. Ik woon in Paasbos. Door de scheiding heb ik weinig contacten over. Ik zoek een vriendin om dingen mee te delen, ergens hapje eten/drinken, keertje weg mét of zónder kinderen, lachen om de domste dingen, kortom gewoon iéts afspreken en plezier hebben.
Ben jij hier in geïnteresseerd? Neem contact op met Elona via 06-28740366.

Map-Marker-Push-Pin-Pink.png  Aanbod voor een ‘levensboek’

Heeft u een bijzonder levensverhaal en de wens deze in boekvorm te gieten? Een oudere dame uit Nijkerk schrijft graag en wil hier bij helpen.
Reacties graag naar Kris Verschuur van Sigma, mail: kverschuur@sigma-nijkerk.nl

Map-Marker-Push-Pin-1-Right-Pink-iconSpeelt u accordeon?

Dan ben ik op zoek naar u! Wie wil samen met mij af-en-toe muziek maken in een zorgcentrum?
Samen zorgen voor een fijn moment voor de bewoners?
Het liefst oefen ik op donderdagmiddag. Ik kom graag met u in contact.
Bent u geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar antdebacker@kpnmail.nl

Map-Marker-Push-Pin-PinkSamen vissen

Deze oudere heer vist graag in het prachtige buitengebied van Hoevelaken of de polder. Wie gaat er gezellig mee
Bent u hier in geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar
 iypma@sigma-nijkerk.nl of  bel 033-2474830.

';