Prikbord

Sigma biedt een prikbord voor mensen die samen iets willen ondernemen. Heb je een goed plan, en zoek je een plaatsgenoot om samen mee op stap te gaan? Neem even contact op met Sigma om te horen of je oproepje in aanmerking komt voor ons prikbord.

Map-Marker-Push-Pin-Pink.png  Samen is leuker dan alleen!

Ben jij tussen de 35 en 45 jaar en zou je het ook leuk vinden om in de avonden of weekenden samen wat te ondernemen? Dirkjan is 39 jaar en zoekt iemand die met hem iets leuks wil doen. Maar.. eerst even kennismaken om te kijken of het klikt natuurlijk!
Ben je geïnteresseerd? Je kunt contact opnemen met Dirkjan via: djdirk34@gmail.com of bellen naar Sigma via: 033-2474830.

Map-Marker-Push-Pin-1-Right  Oma gezocht voor jonge dame met verstandelijke beperking

M. is opzoek naar een oma. Een aantal maanden geleden is haar eigen oma overleden. M. zou het zo fijn vinden om bij een oudere dame op bezoek te gaan. Samen met haar moeder zou ze op zondag een bezoekje willen brengen. Dit kan iedere zondag zijn, maar ook bijvoorbeeld om de week of eens per maand. Het is natuurlijk wel belangrijk dat het klikt, dus er zal eerst een kennismaking plaatsvinden.
Ken je een oudere dame die in Nijkerk woont en die interesse heeft? Neem dan contact op met Marloes van Sigma voor meer informatie, mvanest@sigma-nijkerk.nl of bel 033-2474830.

Map-Marker-Push-Pin-1-Right Komt u luisteren naar orgelmuziek?

Houdt u van orgelmuziek?  Meneer van 60 heeft thuis, in het centrum van Nijkerk, een prachtig orgel en vindt het leuk om voor anderen muziek te maken. U bent van harte welkom om een keer te komen luisteren!
Bent u geïnteresseerd? U kunt contact opnemen met Kris Verschuur van Sigma via 033-2474830 of kverschuur@sigma-nijkerk.nl.

Map-Marker-Push-Pin-1-Right-Pink-iconIn voor een potje tennis?

Een sportieve meneer van ongeveer 50 zoekt een tennispartner om te leren tennissen. Lijkt het u leuk om kennis te maken en te kijken of het klikt?
Bent u geïnteresseerd? U kunt contact opnemen met Kris Verschuur van Sigma via 033-2474830 of kverschuur@sigma-nijkerk.nl.

Map-Marker-Push-Pin-Pink.png  Jong-volwassen en samen wat gezelligs doen

Ik ben Juanita en 29 jaar oud, woonachtig in Nijkerk. Ik zoek een maatje om iets leuks/gezelligs mee te gaan doen, denk bijv. aan: terrasje pakken, winkelen, bioscoop, poolen, bowlen. Lijkt het je leuk reageer je dan gerust en wie weet kunnen we binnenkort wat leuks gaan doen.
Reacties mogen naar Juanita, mail: juanitahovestadt@hotmail.com

Map-Marker-Push-Pin-1-Right Tandem fietsmaatje gezocht

Vanwege mijn visuele beperking kan ik niet zelfstandig fietsen en ben ik op zoek naar een ‘paar ogen’. Het lijkt me daarnaast erg gezellig om samen te fietsen met iemand en leuke gesprekken te hebben. Gezelligheid, de natuur in en in beweging zijn. Op een avond of in het weekend.
Bent u hier in geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar Mieke van den Brink, mail; mvdbrink@sigma-nijkerk.nl of bel 033-2474830.

Map-Marker-Push-Pin-Pink.png  Ook alleenstaand moeder?

Ik ben Elona, gescheiden moeder (47 jaar) met 2 jonge pubers. Ik woon in Paasbos. Door de scheiding heb ik weinig contacten over. Ik zoek een vriendin om dingen mee te delen, ergens hapje eten/drinken, keertje weg mét of zónder kinderen, lachen om de domste dingen, kortom gewoon iéts afspreken en plezier hebben.
Ben jij hier in geïnteresseerd? Neem contact op met Elona via 06-28740366.

Map-Marker-Push-Pin-1-Right  Wandel / Fiets maatje gezocht

Nu de lente er weer aankomt wil ik graag meer naar buiten toe! Ik (vrouw van 60 jaar) ben daarom op zoek naar een wandel of fiets maatje. Mijn wens is om één keer per week of één keer per 14 dagen samen met iemand op pad te gaan. Voorkeur gaat uit naar een wandeling van 1 / 1,5 uur in de buurt. Ik heb een elektrische fiets dus ik kan ook naar het buitengebied toe om daar te wandelen.
Fietsen (elektrisch) vind ik ook leuk (maximaal 2 uur).

Map-Marker-Push-Pin-Pink.png  Aanbod voor een ‘levensboek’

Heeft u een bijzonder levensverhaal en de wens deze in boekvorm te gieten? Een oudere dame uit Nijkerk schrijft graag en wil hier bij helpen.
Reacties graag naar Kris Verschuur van Sigma, mail: kverschuur@sigma-nijkerk.nl

Map-Marker-Push-Pin-1-Right-Pink-iconLiefde voor metaal

Wim uit Nijkerk heeft een mooie ruimte en machines tot zijn beschikking om metaal te bewerken. De plek moet alleen nog op orde gemaakt worden. Wie is op zoek naar een hobbyplek en vindt het leuk om hem te helpen?
Bent u geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar Wim: 06-53634789 of info@kunsta.nl

Map-Marker-Push-Pin-1-Right-Pink-iconSpeelt u accordeon?

Dan ben ik op zoek naar u! Wie wil samen met mij af-en-toe muziek maken in een zorgcentrum?
Samen zorgen voor een fijn moment voor de bewoners?
Het liefst oefen ik op donderdagmiddag. Ik kom graag met u in contact.
Bent u geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar antdebacker@kpnmail.nl

Map-Marker-Push-Pin-PinkSamen vissen

Deze oudere heer vist graag in het prachtige buitengebied van Hoevelaken of de polder. Wie gaat er gezellig mee
Bent u hier in geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar
 iypma@sigma-nijkerk.nl of  bel 033-2474830.

Map-Marker-Push-Pin-1-Right  Samen naar de kringloopwinkel

Heb jij zin om 1 keer per maand op de zaterdag met mij een kringloopwinkel te bezoeken? Ik ga meestal met de trein, maar als jij een auto hebt kunnen we ook afwisselen. Ik ben een rustige jongeman van 30 jaar jong en ik woon in Nijkerk. Bel me op 06-15595288, dan kunnen we kennismaken en kijken of het klikt.
Ben jij geïnteresseerd? Je kunt contact opnemen met Gerrit via 06-15595288.

';