Zwemvrijwillig(st)er

Categorie Sport en recreatie
Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Omgaan met tijd en tempo
Communiceren
Goede lichamelijke conditie
Adres Oranjelaan 79

Heb jij geen watervrees en lijkt het je leuk om mensen te begeleiden en ondersteunen in het water? Dan is Dagbesteding Nijkerk InteraktContour opzoek naar jou!

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Elke dinsdagochtend van 10.00 - 12.00 uur zwemmen cliënten van InteraktContour bij Bad Bloemendaal. Je draagt bij aan het verbeteren van de conditie en de grove motoriek van cliënten. Er gaat altijd een professional mee, welke de cliënten goed kent en je kan ondersteunen in de begeleiding.

Interesse? Neem dan contact op!