Werk ook in 2023 mee aan de fairtrade handel

Vacature overzicht » Werk ook in 2023 mee aan de fairtrade handel
Geplaatst door Wereldwinkel Nijkerk

Wereldwinkel Nijkerk bestaat dit jaar 52 jaar!

Voor versterking van het team zijn wij dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor  de verkoop van Fairtrade cadeauartikelen, woonaccessoires en levensmiddelen uit andere culturen op  vr. -of zaterdagmiddag Heb je interesse in de Wereldwinkel, loop dan eens bij ons binnen. Je kunt enkele winkeldiensten vrijblijvend meedraaien, samen wordt bekeken of het iets voor je is.

Verwacht wordt, dat je - na een inwerkperiode - enkele dagdelen per maand beschikbaar bent om  de winkel zelfstandig te beheren. Daarnaast zijn er allerlei uitdagende taken op het gebied van inkoop, presentatie, publiciteit, marketing, website,  etc. waarin je kunt doorgroeien. Je kunt natuurlijk ook met een "vriend(in) of andere kennis" samen de diensten komen invullen.

Heb je interesse? Reageer dan op deze vacature!