•   Vrijwilligers met een warm hart voor mensen met dementie

    Vrijwilligers met een warm hart voor mensen met dementie

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrijwilligers met een warm hart voor mensen met dementie
Geplaatst door Woonzorgcentrum De Pol
Vacature type Organisatie
Categorie Seniorenwerk
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Samenwerken

Beschrijving

Wordt jij ook blij van de geur van versgebakken wafeltjes? Wil jij graag iets voor een ander betekenen; in dit geval voor mensen met dementie? Dan maken we graag kennis met jou!

Woonzorgcentrum de Pol is een woon- en zorglocatie voor ouderen. Iedere dinsdagmiddag van 14.45 - 16.15 uur zorgen een activiteitenbegeleider en een vrijwilliger voor gezelligheid op één van de woongroepen. Samen met bewoners maakt men een klein hapje klaar, wat vervolgens gezamenlijk met een kopje koffie of thee wordt opgegeten.

Mocht je niet elke week aanwezig kunnen zijn dan is, in overleg, ook één keer per 14 dagen een mogelijkheid.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan middels onderstaand formulier.

 

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.