•   Vrijwilliger winkel de Rozelaar in de Pol

    Vrijwilliger winkel de Rozelaar in de Pol

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrijwilliger winkel de Rozelaar in de Pol
Geplaatst door De Rozelaar
Plaats De Pol, Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Mensen met een beperking
Adres Vetkamp 85

Beschrijving

Welkom op De Rozelaar in Nijkerk! Wij hebben met onze dagbesteding een mooie plek binnen woon en zorgcentrum De Pol. Wij doen veel werkzaamheden voor en ook met de medewerkers en bewoners van De Pol. Wij werken iedere dag met ongeveer 18 cliënten van De Rozelaar, soms komen er ook bewoners van De pol helpen met het werk. Buiten is er een dierenweide, daar zijn konijnen, cavia’s, kippen en vogels. Iedere dag werkt er een groepje cliënten in de tuin en bij de dieren.

Wat ga je doen? Je gaat samen met een cliënt de winkel bemannen. Je bent verantwoordelijk voor wat er in de winkel gebeurt. Zijn er weinig bezoekers in de winkel dan wordt samen met de begeleiding een leuke activiteit bedacht om toch zinvol bezig te zijn samen.

Wat zoeken wij? Een vrijwilliger die creatief en uitnodigend kan zijn en die gezelligheid kan creëren. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en dat je het leuk vindt om samen te werken met onze cliënten.

Waarom vrijwilligerswerk bij De Rozelaar? Vrijwilligers maken het verschil en zijn onmisbaar bij De Rozelaar. Onze vrijwilligers dragen bij aan de prettige sfeer en ondersteunen bij veel verschillende activiteiten zoals fietsen, zwemmen, wandelen en het onderhouden van de tuin.

Wat bieden wij? De Rozelaar biedt maximale begeleiding en ondersteuning bij de uitvoering van de taken. Je wordt gekoppeld aan een begeleider. Deze begeleider is je eerste aanspreekpunt. Jaarlijks is er een evaluatiegesprek en er zijn vrijwilligersbijeenkomsten.

Vrijwilliger zijn bij De Rozelaar geeft veel voldoening. Je krijgt veel waardering van onze cliënten!

Meer informatie? Wil je meer informatie over deze vrijwilligersfunctie? Of wil je kennis maken met de soepdames om te kijken of er een klik is? Neem dan contact op met Tineke Terpstra via t.terpstra@rozelaar.nl of 0342-219935.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.