•   Vrijwilliger Wijkmaaltijd Arkemheen

    Vrijwilliger Wijkmaaltijd Arkemheen

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrijwilliger Wijkmaaltijd Arkemheen
Geplaatst door Individu
Plaats Gasterij de Mheent in Arkemheen, Maximahof 87, Nijkerk
Vacature type Individu
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen

Beschrijving

Op zoek naar:
Geslacht: Geen voorkeur
Leeftijd: vanaf 30 jaar

Amaris Arkemheen is een woonlocatie met 40 appartementen en met twee kleinschalige woongroepen voor mensen met dementie.

Elke derde donderdag van de maand kookt hun kok, voor de senioren in de wijk rond Arkemheen, een vers buffet. Er is is volop belangstelling om gezellig met elkaar van een goede maaltijd genieten. Meer ondersteuning daarin is zeer welkom. Van 15.00 uur tot ca. 21.00 uur bent u actief met tafels dekken, ondersteunen tijdens de maaltijd en weer opruimen. Natuurlijk is er af en toe even pauze om wat te drinken. Gezien de activiteit dient u een goede gezondheid en conditie te hebben. Voor u is er een heerlijke maaltijd om u te bedanken voor uw inzet.

Spreekt dit u aan? Reageer dan met het invullen van onderstaand formulier.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.