•   Vrijwilliger gezocht voor creatieve activiteit

    Vrijwilliger gezocht voor creatieve activiteit

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrijwilliger gezocht voor creatieve activiteit
Geplaatst door De Rozelaar
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Mensen met een beperking
Type vrijwilliger Volwassenen
Competenties Samenwerken

Beschrijving

Over De Rozelaar Nijkerk
Welkom op De Rozelaar in Nijkerk. De Rozelaar heeft met de dagbesteding een mooie plek binnen woon en zorgcentrum De Pol. De cliënten doen veel werkzaamheden voor en ook met de medewerkers en bewoners van De Pol. Op de dagbesteding komen iedere dag ongeveer 18 cliënten werken, soms komen er ook bewoners van De Pol helpen met het werk. Buiten is er een dierenweide, iedere dag werkt er een groepje cliënten in de tuin en bij de dieren. Ook is er een groepje cliënten die iedere dag arbeidsmatig werk doet op de groep. Een aantal keren in de week is er een mogelijkheid voor de cliënten om mee te doen aan een groepsactiviteit zoals muziek, knutselen, sporten enz.

Wat ga je doen?
Je gaat met een groep cliënten een gezellige middag creatief bezig zijn, een ieder op zijn/haar eigen manier. Vooraf bepaal je wat een ieder kan gaan doen, dit eventueel in overleg met de begeleiding. De creatieve activiteit is gepland op de maandagmiddag vanaf half 2. We maken creatieve dingen voor decoratie op de groep en we maken spullen voor in de winkel op De Pol om te kunnen verkopen.

Waarom vrijwilligerswerk bij De Rozelaar?
Vrijwilligers maken het verschil en zijn onmisbaar bij De Rozelaar. Onze vrijwilligers dragen bij aan de prettige sfeer en ondersteunen bij veel verschillende activiteiten zoals fietsen, zwemmen, wandelen en het onderhouden van de tuin.

Wat biedt De Rozelaar?
De Rozelaar biedt maximale begeleiding en ondersteuning bij de uitvoering van de taken. Je wordt gekoppeld aan een begeleider. Deze begeleider is je eerste aanspreekpunt. Jaarlijks is er een evaluatiegesprek en er zijn vrijwilligersbijeenkomsten.

Vrijwilliger zijn bij De Rozelaar geeft veel voldoening. Je krijgt veel waardering van onze cliënten!

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.