•   Vrijwilliger Communicatie afdeling Nijkerk (vrijwillig)

    Vrijwilliger Communicatie afdeling Nijkerk (vrijwillig)

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrijwilliger Communicatie afdeling Nijkerk (vrijwillig)
Geplaatst door Rode Kruis Gelderland
Vacature type Organisatie
Categorie PR, communicatie en media
Type vrijwilliger Volwassenen
Competenties Communiceren
Samenwerken

Beschrijving

De afdeling Nijkerk is op zoek naar een vrijwilliger die het Rode Kruis in Nijkerk op de kaart wil zetten. Iemand met talent voor communicatie! Vind jij het leuk om een website bij te houden en te helpen met het werven van vrijwilligers? Dan is dit jouw uitdaging! Kijk op YouTube voor een filmpje over vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis.

Wat ga je doen?

  • Je zet de afdeling op de kaart door het leggen van contacten, het schrijven van berichten op social media en het bijhouden van de website
  • Je informeert het bestuur en communiceert over nieuwe activiteiten
  • Je helpt met het werven van vrijwilligers

Wie ben jij?

  • Je hebt een ruim sociaal netwerk in Nijkerk
  • Je bent handig met computerprogramma’s en met social media als Facebook en Instagram
  • Je bent goed in contacten leggen en onderhouden
  • Je hebt ongeveer 8 tot 10 uur per maand tijd voor het Rode Kruis 

Zij bieden jou

Een kans om jouw ervaringen en je netwerk uit te breiden en je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten voor de samenleving. Je krijgt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en je reis- en onkosten worden vergoed.

Het Rode Kruis

Het Rode Kruis helpt mensen in  nood. Dat doen zij om de hoek – en ver weg. Dat doen ze vanuit hun hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen zij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten.

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.