•   Vrijwilliger bij het Meer Bewegen voor Ouderen

    Vrijwilliger bij het Meer Bewegen voor Ouderen

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrijwilliger bij het Meer Bewegen voor Ouderen
Geplaatst door Amaris Arkemheen
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Seniorenwerk
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Probleem oplossen
Samenwerken

Beschrijving

Amaris Arkemheen is op zoek naar een vrijwilliger die op de dinsdagmiddag wil ondersteunen bij het Meer Bewegen voor Ouderen. De activiteit wordt verzorgd door een Welzijnsmedewerker en u ondersteunt daarbij in het ophalen en terugbrengen van bewoners, verzorgen van een kopje koffie en ondersteunen tijdens de bewegingsoefeningen.

Vrijwilligerswerk waardert Amaris zeer. Daarom bieden zij begeleiding, een inwerkperiode en twee keer per jaar leuke bijeenkomsten met elkaar.

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.