Vacature overzicht » Voorzitter
Categorie Seniorenwerk
Type vrijwilliger Senioren
Competenties Bijdrage aan goede werkrelaties

Stichting Gered Gereedschap is een vrijwilligersorganisatie van ongeveer 15 personen. In het bestuur, bestaande uit 3 personen, is een vacature ontstaan voor de functie van voorzitter.

Zij zijn op zoek naar een persoon die in alle gezamenlijkheid wil mee werken aan de continuïteit van de stichting die deel uit maakt van een landelijke organisatie. Belangrijk is het mede bevorderen van een goede samenwerking op basis van een collectiviteitsgedachte. In een nauwe samenwerking worden taken verdeeld.

- De voorzitter heeft een specifieke ervaring en contacten in een technisch verleden
- Hij houdt externe ontwikkelingen bij
- En draagt bij in het ontplooien van nieuwe wegen.