•   Voorzitter

    Voorzitter

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Voorzitter
Geplaatst door Stichting Gered Gereedschap Nijkerk
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Bestuurswerk
Categorie Seniorenwerk
Type vrijwilliger Senioren
Competenties Bijdrage aan goede werkrelaties

Beschrijving

Stichting Gered Gereedschap is een vrijwilligersorganisatie van ongeveer 15 personen. In het bestuur, bestaande uit 3 personen, is een vacature ontstaan voor de functie van voorzitter.

Zij zijn op zoek naar een persoon die in alle gezamenlijkheid wil mee werken aan de continuïteit van de stichting die deel uit maakt van een landelijke organisatie. Belangrijk is het mede bevorderen van een goede samenwerking op basis van een collectiviteitsgedachte. In een nauwe samenwerking worden taken verdeeld.

- De voorzitter heeft een specifieke ervaring en contacten in een technisch verleden
- Hij houdt externe ontwikkelingen bij
- En draagt bij in het ontplooien van nieuwe wegen.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.