Trainer G-voetbalteam

Plaats Luxoolseweg 32, 3862 WJ Nijkerk
Categorie Sport en recreatie
Volwassenen
Competenties Omgaan met tijd en tempo
Communiceren

NSC wil graag een G-voetbalteam opzetten. Naast dat Nijkerk sportief en Gezond en NSC nog aan het inventariseren zijn of hier animo voor is, zijn zij al op zoek naar trainers. Als voor beide genoeg bezetting is, is het de bedoeling om in september 2019 te starten met de trainingen.

De voorlopige trainingsavond is maandag tussen 18:30 uur - 20:30 uur.