secretaris

Categorie Administratief Werk
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Adres van Furstenburchstraat 12

Stichting Veluwe Wandeltocht is op zoek naar een secretaris die het team wil versterken. Wat wordt er van je verwacht:

6 x per jaar met het team  aan tafel (of via internet) om de jaarlijkse actielijst te bespreken en hiervan verslag wil maken. Ook doe je een paar klussen, zoals het aanschrijven van scholen en verenigingen.  Veel werk is het niet (zo'n 3 a 4 uur per maand) en dan vooral in de maanden januari tot en met mei. En natuurlijk wordt er op je gerekend op de dag van de Veluwe Wandeltocht zelf en bij de voorinschrijving, de avond ervoor.