PR en communicatieman/vrouw

Sport en recreatie
Volwassenen
Competenties Communiceren

Flevo is de zwem- en polovereniging van gemeente Nijkerk. Er wordt getraind door 6-jarigen, maar ook 80-jarigen kunnen voor training bij Flevo terecht.

Flevo is voor de zwemafdeling op zoek naar een vrijwilliger die de PR en communicatie wil doen.

Wat zijn o.a. jouw taken:
- Persberichten schrijven
- Sociale Media onderhouden
- Promotiemateriaal, zoals een flyer maken

Werktijden: ongeveer 2 uur per week, in overleg

Plezier staat voorop bij Flevo.