•   Parkeerhulp tijdens  Veluwe wandeltocht

    Parkeerhulp tijdens Veluwe wandeltocht

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Parkeerhulp tijdens Veluwe wandeltocht
Geplaatst door Veluwe Wandeltocht Nijkerk
Plaats Manege Luxool/ Aeres Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Sport en recreatie
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren
Competenties Systematisch werken
Probleem oplossen
Communiceren
Samenwerken

Beschrijving

Op zaterdag 13 mei 2023 vindt de Veluwe Wandeltocht plaats. Dit jaar zijn er in en vanuit Nijkerk prachtige wandelingen van 40, 30, 20, 15, 10 en 5 km.

Als parkeer- en locatiehulp ga je aanwijzingen geven aan wandelaars en fietsers met betrekking tot stalling en inschrijving tijdens de Veluwe Wandeltocht.

Je kan ervoor kiezen om dit een hele dag te doen of in delen van een paar uur. Wij bieden een energieke dag met een hoop gezelligheid en muziek. Je krijgt consumptiebonnen en na afloop een hapje en drankje met alle vrijwilligers.

Meer informatie over de Veluwe Wandeltocht is te vinden op https://www.veluwewandeltocht.nl/

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.