Parkeerhulp tijdens Veluwe wandeltocht

Competenties Systematisch werken
Probleem oplossen
Communiceren

Op zaterdag 13 mei 2023 vindt de Veluwe Wandeltocht plaats. Dit jaar zijn er in en vanuit Nijkerk prachtige wandelingen van 40, 30, 20, 15, 10 en 5 km.

Als parkeer- en locatiehulp ga je aanwijzingen geven aan wandelaars en fietsers met betrekking tot stalling en inschrijving tijdens de Veluwe Wandeltocht.

Je kan ervoor kiezen om dit een hele dag te doen of in delen van een paar uur. Wij bieden een energieke dag met een hoop gezelligheid en muziek. Je krijgt consumptiebonnen en na afloop een hapje en drankje met alle vrijwilligers.

Meer informatie over de Veluwe Wandeltocht is te vinden op https://www.veluwewandeltocht.nl/