Opruimmedewerkers die gek zijn op boeken

Vacature overzicht » Opruimmedewerkers die gek zijn op boeken
Geplaatst door Bibliotheek Nijkerk
Categorie Praktische klussen
Volwassenen
Competenties Systematisch werken
Al doende leren
Adres Frieswijkstraat 99

In de bibliotheek worden dagelijks honderden boeken verwerkt. Deze boeken moeten natuurlijk weer terug de kast in op de plek waar zij thuis horen. Bent u of jij iemand die graag opruimt? Dan is dit de plek waar u of jij moet zijn! De bibliotheek Nijkerk zoekt georganiseerde en gestructureerde mensen die graag orde scheppen en het alfabet kennen. Zij bieden een leuke plek met wisselende werktijden. Elke vrijwilliger krijgt een gratis jaarabonnement, zodat de boeken ook mee naar huis kunnen.

Deze vrijwilligersbaan kan zowel in de Bibliotheek Nijkerk als in onze locatie in Hoevelaken worden ingevuld. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en werkdagen en tijden zijn in overleg.