•   Onderwijsambassadeur gezocht!

    Onderwijsambassadeur gezocht!

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Onderwijsambassadeur gezocht!
Geplaatst door Organisatie voor Opvang & Onderwijs PCOGV
Plaats Diverse locaties mogelijk
Vacature type Organisatie
Categorie Educatie
Kinderen en jongeren
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren
Competenties Communiceren
Toepassen taal en rekenen
Samenwerken
Al doende leren

Beschrijving

Onderwijsambassadeurs

Dit schooljaar zal Organisatie voor Opvang & Onderwijs PCOGV op een aantal locaties gaan starten met een nieuw project; Onderwijsambassadeurs. Het Project OnderwijsAmbassadeurs wil een brug slaan tussen onderwijs en omgeving. Met als doel verbinden, leren en ondersteunen. Hiervoor zoeken we mensen die ambassadeur worden op onze locaties.

Heeft u interesse, of kent u iemand die hier interesse in zou hebben, dan is er meer informatie te vinden op de website: www.onderwijsambassadeurs.nl

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.