•   Mannen met humor gezocht

    Mannen met humor gezocht

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Mannen met humor gezocht
Geplaatst door Woonzorgcentrum De Pol
Vacature type Organisatie
Categorie Seniorenwerk
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Samenwerken
Bijdrage aan goede werkrelaties
Adres Vetkamp 85

Beschrijving

Heeft u geen gebrek aan gespreksstof en spreekt het u aan om gesprekken te hebben met de mannelijke bewoners van De Pol? Wellicht bent u dan de vrijwilliger waar de Pol naar op zoek is, om te helpen bij de activiteiten voor de mannenclub van De Pol?

De activiteiten voor de mannenclub bestaan uit gesprekken over allerlei onderwerpen, sport- en spelactiviteiten en hobbymatige activiteiten.

De activiteit is de ene week in de hal van de Paviljoens en de andere week in de hal van het Carre op vrijdagochtend, vanaf 10.15 – 11.45 uur.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.