•   Maatje  (v) voor Marietta

    Maatje (v) voor Marietta

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Maatje (v) voor Marietta
Geplaatst door Philadelphia
Vacature type Organisatie
Categorie Contact en begeleiding
Type vrijwilliger Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen

Beschrijving

Marietta is een 56 jarige vrouw. Zij houdt van gezelligheid maar is zelf niet zo ondernemend om ergens zelfstandig op af te stappen. Marietta woont bij Philadelphia. Ze geniet van uitstapjes, gezellig praten en aandacht. Om toch activiteiten te ondernemen is zij op zoek naar een vrouwelijk maatje. Een stukje wandelen, zwemmen, gezellig ergens koffie drinken, winkelen (bijvoorbeeld naar een kerstshow in een tuincentrum) of  zingen zijn activiteiten waar Marietta van geniet. Zij is vrij op dinsdag, donderdag en in het weekeind. Maandag, woensdag en vrijdag werkt zij.

Wil je met Marietta en haar begeleidster kennis maken en leuke uitjes plannen en ondernemen? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Zij zien uit naar je komt!

 

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.