Maatje gezocht: Veilig op de fiets in Nijkerk

Geplaatst door Individu
Vacature type Individu
Categorie Maatje

Voor een jongeman met syndroom van down zoekt Sigma een maatje, die hem wil helpen veilig van thuis (wijk Corlaer) naar zijn werk bij Prins Heerlijk te komen met de fiets.
Hij werkt hij van 9.00-16.00 uur op dinsdag, donderdag en vrijdag.
Op maandag werkt hij van 9.00-14.00 uur.

Lijkt het jou leuk om deze jonge man wat meer verkeersveilig te maken?

Door één dag in de week 's morgens samen naar het werk en 's middags weer terug naar huis te fietsen help je hem enorm.