•   Maatje gezocht: Spreek jij Turks?

    Maatje gezocht: Spreek jij Turks?

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Maatje gezocht: Spreek jij Turks?
Geplaatst door Individu
Plaats Nijkerk
Vacature type Individu
Categorie Maatje
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren

Beschrijving

Sigma zoekt een maatje voor een Turkse vrouw van rond de 40 jaar. Ze spreekt nauwelijks Nederlands en wil graag wat meer wegwijs worden in Nijkerk en andere (buitenlandse) vrouwen in Nijkerk leren kennen.

Vind jij het leuk om kennis te maken? Ook als je geen Turks spreekt, maar je in bent voor een leuk contact horen we het graag.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.