•   Kunstenaar-creatieveling

    Kunstenaar-creatieveling

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Kunstenaar-creatieveling
Geplaatst door Zorgerf Buiten-Land
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Kunst, cultuur en creatief werk
Mensen met een beperking

Beschrijving

Zorgerf Buiten-Land is een zorgerf voor mensen met dementie die  het erf een of meerdere dagen per weekbezoeken. Het zorgerf bestaat uit een landelijk huis op een perceel van 2 hectare. Op dit perceel bevinden zich diverse siertuinen en een hele grote moestuin. Verder zijn er diverse dierenweiden met koeien,  paarden, kippen, eenden, katten en een hond. Het Zorgerf ligt in de polder van Nijkerk.

Het Zorgerf is op zoek naar een kunstenaar cq. creatieveling die het leuk vindt om eens per week of per 2 weken creatieve activiteiten op te pakken met onze bezoekers. Zoals schilderen, maar ook mooie kunstwerken maken met spullen vanuit de natuur, hout, zaden etc. Andere ideeën zijn van harte welkom! De bezoekers van het Zorgerf kijken graag naar uw creaties en wellicht stimuleert het hen om ook iets moois te maken.

Ooit was er een tekenaar die op het terras portretten tekende, een kunstschilder die de koeienweide vastlegde, iemand die met natuurlijke materialen bloemstukken maakte.

Een creatieve achtergrond is handig, het aantal uren is onderling af te stemmen en er kan gewerkt worden op alle doordeweekse dagen. De organisatie biedt een reiskostenvergoeding.

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.