Knutselvrijwilliger gezocht!

Vacature overzicht » Knutselvrijwilliger gezocht!
Geplaatst door De Rozelaar
Categorie Mensen met een beperking

Welkom op De Rozelaar in Nijkerk. Wij hebben met onze dagbesteding een mooie plek binnen woon en zorgcentrum De Pol. Wij doen veel werkzaamheden voor en ook met de medewerkers en bewoners van De Pol. Wij werken iedere dag met ongeveer 18 cliënten van De Rozelaar, soms komen er ook bewoners van De pol helpen met het werk. Buiten is er een dierenweide. Iedere dag werkt er een groepje cliënten in de tuin en bij de dieren. Ook is er een groepje cliënten die iedere dag arbeidsmatig werk doet op de groep. Een aantal keren in de week is er een mogelijkheid voor de cliënten om mee te doen aan een groepsactiviteit zoals muziek, knutselen, sporten enz.

Wat ga je doen? Je gaat met een groep cliënten een gezellige middag creatief bezig zijn, een ieder op zijn/haar eigen manier. Vooraf bepaal je wat een ieder kan gaan doen, dit eventueel in overleg met de begeleiding. Het knutselen is gepland op de maandagmiddag vanaf half 2. We maken creatieve dingen voor decoratie op de groep of we maken spullen om in de winkel te kunnen verkopen.

Waarom vrijwilligerswerk bij De Rozelaar? Vrijwilligers maken het verschil en zijn onmisbaar bij De Rozelaar. Onze vrijwilligers dragen bij aan de prettige sfeer en ondersteunen bij veel verschillende activiteiten zoals fietsen, zwemmen, wandelen en het onderhouden van de tuin.

Wat bieden wij? De Rozelaar biedt maximale begeleiding en ondersteuning bij de uitvoering van de taken. Je wordt gekoppeld aan een begeleider. Deze begeleider is je eerste aanspreekpunt. Jaarlijks is er een evaluatiegesprek en er zijn vrijwilligersbijeenkomsten.

Vrijwilliger zijn bij De Rozelaar geeft veel voldoening. Je krijgt veel waardering van onze cliënten!

Meer informatie? Wil je meer informatie over deze vrijwilligersfunctie? Of wil je kennis maken met de deelnemers om te kijken of er een klik is? Neem dan contact op met Tineke Terpstra via t.terpstra@rozelaar.nl of 0342-219935.