•   Inval gastvrouwen/heren voor het restaurant van WZC De Pol

    Inval gastvrouwen/heren voor het restaurant van WZC De Pol

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Inval gastvrouwen/heren voor het restaurant van WZC De Pol
Geplaatst door Woonzorgcentrum De Pol
Plaats beweging3.0/ locatie woonzorgcentrum De Pol
Vacature type Organisatie
Categorie Seniorenwerk
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Samenwerken
Adres Vetkamp 85

Beschrijving

Inval gastvrouwen voor het restaurant van woonzorgcentrum De Pol( gastheren zijn zeker ook welkom)

 


Vindt u het zelf ook fijn om je in een restaurant gezien te voelen, dat er een praatje met je gemaakt wordt . Dat er netjes en vriendelijk bediend wordt?

 

Voor veel van de bezoekers van ons restaurant: Het Bruisend Hart” is dat zeker zo. Het restaurant wordt veel gebruikt door bewoners en hun familie . Daarnaast maken de mensen die revalideren in ons wooncentrum er veel gebruik van. Voor sommige biedt het een stukje dag invulling. Een vriendelijk mens, een luisterend oor wordt dan zeer gewaardeerd.

Omschrijving van de werkzaamheden

Het opnemen van de bestellingen en dit doorgeven aan de medewerker achter de balie. Daarnaast het uitserveren van de bestelling. En natuurlijk mee zorg dragen voor een gezellige, warme sfeer in het restaurant.

 

Werktijden

wisselend in de middag. Van 14:00-16:30 uur.

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.