Hulp bij De Halve van Nijkerk

Sport en recreatie
Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Omgaan met tijd en tempo
Probleem oplossen
Goede lichamelijke conditie
Adres Holkerstraat 46

De Halve van Nijkerk is een hardloopevenement en werd voor het eerst georganiseerd ter ere van het 600-jarige bestaan van de stadsrechten van Nijkerk in 2013. Wegens het succes en het enthousiasme van deelnemers en toeschouwers, is destijds besloten dit evenement jaarlijks terug te laten komen. Dit sportieve evenement kan niet worden georganiseerd zonder de steun en hulp van vrijwilligers. De organisatie kan hulp gebruiken bij het uitgeven van de startnummers, de op- en afbouw van de start/finish en het parcours. Het bemannen van het parcours en de waterposten, het uitreiken van de medailles en het bemannen van de garderobe. De Halve van Nijkerk vindt plaats op zaterdag 18 april 2020 en start en finisht in het centrum van Nijkerk. Opbouw zaterdag overdag. Overige werkzaamheden zaterdagmiddag en avond. Het parcours loopt vanaf Nijkerk via de buitengebieden richting Driedorp, Nijkerkerveen en Hoevelaken. Dus ook in deze gebieden zijn we op zoek naar vrijwilligers die bij de parcours- en waterposten willen helpen.