•   gezocht een maatje voor oudere man met humor

    gezocht een maatje voor oudere man met humor

 
Print Friendly
Vacature overzicht » gezocht een maatje voor oudere man met humor
Geplaatst door Individu
Vacature type Individu
Categorie Seniorenwerk
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren

Beschrijving

Gezocht; een maatje met humor voor oudere bewoner van WZC De Pol

Samen een kopje koffie drinken in het restaurant, of gewoon een gezellig praatje maken.

Een oudere bewoner van woonzorgcentrum De Pol zou het fantastisch vinden als u af en toe een keertje langs komt. Aandacht maakt het leven zoveel aangenamer.

Houdt u zelf van gezelligheid en heeft u humor?! Dan zoeken wij u!!

Werktijden

Hoe vaak en wanneer u op bezoek komt spreekt u af met de bewoner of medewerker van de woongroep, met andere woorden u kunt zelf aangeven wanneer en hoe vaak u wilt komen.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.