•   Gezellige chauffeur gezocht!

    Gezellige chauffeur gezocht!

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Gezellige chauffeur gezocht!
Geplaatst door Kringloop Hoevelaken
Plaats Hoevelaken
Vacature type Organisatie
Categorie Vervoer
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Samenwerken
Adres Hogebrinkerweg 23

Beschrijving

Ben jij dol op autorijden? Ook in een grote bus?! Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kringloop Hoevelaken zoekt een chauffeur voor de wekelijkse ritten. Elke dinsdagochtend en/of donderdagochtend rijdt de kringloopbus om meubels op te halen in regio Hoevelaken.

Samen met een collega haal & bezorg je meubels bij klanten. Je hebt rijbewijs B en je kunt samen de meubels in en uit de bus tillen.

Draag jij graag je steentje bij en werk je graag met een gezellig team in een ontspannen werksfeer? Neem dan contact met ons op!

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.