Vacature overzicht » Gelukskoeriers gezocht; chauffeurs voor ophalen van deelnemers Zorgerf Buiten-Land
Geplaatst door Zorgerf Buiten-Land / Gelukkig Ouder worden
Categorie Vervoer
Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Omgaan met tijd en tempo
Probleem oplossen
Adres Keienweg 18

Zorgerf Buiten-Land is een dagbehandeling voor mensen met dementie. Er zijn 2 unieke locaties in het buitengebied van Nijkerk en in Putten. In Putten is er naast de dagopvang ook een woonverblijf.

De senioren worden thuis  opgehaald en aan het eind van de dag weer naar huis gebracht. Zij komen vanuit diverse gemeenten. Zij komen  rond 10.00 uur aan op het Zorgerf en gaan om 16.00 uur weer naar huis. Per rit rijdt u max 8 bezoekers. Zorgerf heeft hiervoor  persoonsbusjes. Deze bus haalt u om 8.30 uur op bij de parkeerplaats om vervolgens de route te rijden om de bezoekers op te halen en hen te helpen met instappen.

Leeftijd: geen specifieke leeftijd gewenst
Opleiding: rijbewijs
Ervaring: goede rijervaring, rustige rijstijl
Aantal uren: onderling af te stemmen
Werktijden: tussen 8.30 en 10.00 uur en 15.45 tot 17.30 uur. Op een of meerdere doordeweekse dagen.  De organisatie biedt een onkosten- en reisvergoeding voor chauffeurs.

Aangezien het om vervoer van ouderen met dementie gaat is het belangrijk dat de chauffeur sociaal vaardig is, het leuk vindt om te werken met ouderen en invoelend is. Zorgerf is op zoek naar meerdere chauffeurs die elk op een of meer  vaste dagen of als invaller de bezoekers wil vervoeren..