•   Gastheer/vrouw voor de maandagavond

    Gastheer/vrouw voor de maandagavond

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Gastheer/vrouw voor de maandagavond
Geplaatst door Alzheimer Cafe Nijkerk
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Gastvrouw/heer
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren

Beschrijving

Iedere eerste maandagavond van de maand organiseert het Alzheimer Café Nijkerk (ACN) een informatieavond. Het ACN is een belangrijke ontmoetingsplek voor mensen met (beginnende) dementie, hun naasten en andere belangstellenden. Er is altijd een gastspreker en bovendien is er volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

Van de gastheer/vrouw vragen wij dat ze zich goed kunnen inleven in de bezoekers en eventuele vragen/problemen signaleren en deze doorverwijzen naar de aanwezige deskundigen.
U helpt de zaal klaarmaken, koffie zetten, gasten ontvangen etc.

Werktijden: iedere maandagavond vanaf 19.00 uur (met uitzondering van juli/augustus) in de kantine van InteraktContour aan de Oranjelaan 79 in Nijkerk.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.