Gastheer/vrouw voor de maandagavond

Geplaatst door Alzheimer Cafe Nijkerk
Categorie Gastvrouw/heer
Volwassenen

Iedere eerste maandagavond van de maand organiseert het Alzheimer Café Nijkerk (ACN) een informatieavond. Het ACN is een belangrijke ontmoetingsplek voor mensen met (beginnende) dementie, hun naasten en andere belangstellenden. Er is altijd een gastspreker en bovendien is er volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

Van de gastheer/vrouw vragen wij dat ze zich goed kunnen inleven in de bezoekers en eventuele vragen/problemen signaleren en deze doorverwijzen naar de aanwezige deskundigen.
U helpt de zaal klaarmaken, koffie zetten, gasten ontvangen etc.

Werktijden: iedere maandagavond vanaf 19.00 uur (met uitzondering van juli/augustus) in de kantine van InteraktContour aan de Oranjelaan 79 in Nijkerk.