Gastheer/vrouw

Communiceren
presentatie
Adres Frieswijkstraat 97

De UVV (Unie van Vrijwilligers) Nijkerk telt meer dan maar liefst 100 enthousiaste vrijwilligers, die er samen voor zorgen dat (oudere) plaatsgenoten actief betrokken blijven bij het leven van alledag. Zij bieden praktische hulp, mogelijkheden om lekker te bewegen en bovenal gezelligheid.

Zij zijn op zoek naar gastvrouwen/gastheren die koffie en thee willen schenken in Het Tuinhuis, tijdens de activiteiten van de UVV.

Tijdstip:  in overleg

Functie- eisen:

• Beschikken over sociale vaardigheden
  • Goed om kunnen gaan met ouderen

Lijkt deze functie u wat? Neem dan contact op.