•   Gastheer/Gastvrouw Horeca met mensen met een verstandelijke beperking

    Gastheer/Gastvrouw Horeca met mensen met een verstandelijke beperking

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Gastheer/Gastvrouw Horeca met mensen met een verstandelijke beperking
Geplaatst door Careander
Plaats Dagbesteding
Vacature type Organisatie
Categorie Mensen met een beperking
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren

Beschrijving

Ben jij een echte gastheer of gastvrouw? En wil jij graag werken in een jong en enthousiast team met mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand? Dan is Careander op zoek naar jou!

Overdag bedienen, koken en bakken onze cliënt medewerkers in het restaurant Bij Lot in Amersfoort (Wijk Vathorst). Dit doen ze samen met een begeleider van Careander, maar ze kunnen extra hulp gebruiken om de cliënt medewerkers te ondersteunen.

Je bent de juiste persoon als je hart hebt voor de horeca én het leuk vind om te werken met mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast ben je 4 tot 8 uur per week beschikbaar. Ben je enthousiast? Neem dan contact op  en dan drinken we graag een kop koffie met je.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.