Gastheer/ gastvrouw met verstand van techniek

Vacature overzicht » Gastheer/ gastvrouw met verstand van techniek
Geplaatst door Bibliotheek Nijkerk
Categorie Gastvrouw/heer

In het leescafé van de bibliotheek Nijkerk worden steeds meer activiteiten gehouden. Deze variëren van auteursbezoeken tot filmavonden en workshops. De bibliotheek beschikt over moderne geluids- en digitale apparatuur. Tijdens deze avonden ontvangen een vaste medewerker en een aantal vrijwilligers de bezoekers.

Voor deze avonden is de bibliotheek op zoek naar gastheren en gastvrouwen die verstand hebben van techniek. Daarnaast vindt u het leuk om te helpen bij het klaarzetten van tafels en stoelen, het gastvrij ontvangen van bezoekers en de kaart- en drankverkoop.

Minimumleeftijd voor deze vacature is 16 jaar en gezien de samenstelling van het team gaat de voorkeur uit naar een man.

De bibliotheek biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan een leuk team, gezellige avonden en een gratis bibliotheekabonnement.