•   Fietsvrijwilliger

    Fietsvrijwilliger

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Fietsvrijwilliger
Geplaatst door 's Heeren Loo
Plaats Botter 5
Vacature type Organisatie
Categorie Mensen met een beperking
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Omgaan met tijd en tempo
Al doende leren

Beschrijving

Het is zaterdagmiddag en de zon schijnt. Je fietst naar een woning van 's Heeren Loo in de wijk Corlaer. Daar staat een jongeman van 27 al buiten met zijn driewielerfiets op je te waschten. Hij heeft er echt zin in. Waarschijnlijk heeft hij al nagedacht waar hij graag naar toe wil fietsen en heeft hij al een bepaalde route in zijn hoofd; maar er zijn altijd andere opties bespreekbaar. Uitgezwaaid door groepsleiding gaan jullie samen op pad. Je helpt de cliënt door te laten merken dat het fietsen heel goed gaat. Soms mag je de cliënt aansporen om iets harder te fietsen. Ondertussen letten jullie samen op het verkeer en oefenen jullie om veilig te fietsen. Als je de cliënt weer naar huis brengt zal hij blij zijn met het welbestede uur en daarna fiets jij voldaan weer naar huis!

Spreekt dit verhaal je aan dan zijn we naar u/jou op zoek! Voor verdere informatie kunt u bellen: 088-0369310 (Alle dagen na 15.00 uur) Dan beantwoorden we al je vragen.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.