•   Een Nederlands praatje

    Een Nederlands praatje

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Een Nederlands praatje

Beschrijving

Voor een man van bijna 40, afkomstig uit Syrie, zoeken we een maatje. Wie wil deze vader van 3 kinderen die in Nijkerk en Amersfoort naar school gaan, helpen bij het vertalen van zijn CV van het Engels naar het Nederlands?

Meneer spreekt goed Engels en wil graag in Nijkerk iemand leren kennen waarmee hij Nederlands kan praten, en de Nederlandse gewoontes en cultuur kan leren kennen.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.