•   Dansvrijwilliger gezocht voor de Swing Inn

    Dansvrijwilliger gezocht voor de Swing Inn

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Dansvrijwilliger gezocht voor de Swing Inn
Geplaatst door Dansgroep Swing Inn
Plaats Eijkmanplantsoen 3, Nijkerk (Kindcentrum Oranje Nassau, gymzaal)
Vacature type Organisatie
Categorie Mensen met een beperking
Sport en recreatie
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Samenwerken
Al doende leren
Adres Eijkmanplantsoen 3

Beschrijving

Voor onze dansgroep voor mensen met een beperking, de Swing Inn, zoeken wij een stel extra handen ter ondersteuning. Hou je van muziek en dans, je hoeft er geen kei in te zijn, dan zit je hier goed!
We hebben een groep van 14 leden en wij hebben ruimte voor een nieuwe vrijwilliger en/of maatschappelijke stagiair(e).
Op vrijdagavond van 19.00-20.00u komen wij samen in de gymzaal van Kindcentrum Oranje Nassau in Nijkerk. Hier doen we een warming up, krachttraining en uiteraard herhalen wij de aangeleerde dansen en leren we graag weer nieuwe dansen aan. De hulp is nodig tijdens de lessen, maar het zou ook fijn zijn als je een keer mee zou kunnen naar een optreden, meelopen met de Veluwe Wandeltocht of wanneer wij een feestje organiseren een helpende hand kunnen bieden. Dit is uiteraard vooraf qua datum bekend en komt niet maandelijks voor.
Ken jij, of ben jij, iemand die dit helemaal leuk vindt? Neem contact op en dan gaan we samen aan de slag!
Swing Inn (NGV Excelsior)

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.