Dansvrijwilliger gezocht voor de Swing Inn

Vacature overzicht » Dansvrijwilliger gezocht voor de Swing Inn
Geplaatst door Dansgroep Swing Inn
Plaats Eijkmanplantsoen 3, Nijkerk (Kindcentrum Oranje Nassau, gymzaal)
Categorie Mensen met een beperking
Sport en recreatie
Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Al doende leren
Adres Eijkmanplantsoen 3

Voor onze dansgroep voor mensen met een beperking, de Swing Inn, zoeken wij een stel extra handen ter ondersteuning. Hou je van muziek en dans, je hoeft er geen kei in te zijn, dan zit je hier goed!
We hebben een groep van 14 leden en wij hebben ruimte voor een nieuwe vrijwilliger en/of maatschappelijke stagiair(e).
Op vrijdagavond van 19.00-20.00u komen wij samen in de gymzaal van Kindcentrum Oranje Nassau in Nijkerk. Hier doen we een warming up, krachttraining en uiteraard herhalen wij de aangeleerde dansen en leren we graag weer nieuwe dansen aan. De hulp is nodig tijdens de lessen, maar het zou ook fijn zijn als je een keer mee zou kunnen naar een optreden, meelopen met de Veluwe Wandeltocht of wanneer wij een feestje organiseren een helpende hand kunnen bieden. Dit is uiteraard vooraf qua datum bekend en komt niet maandelijks voor.
Ken jij, of ben jij, iemand die dit helemaal leuk vindt? Neem contact op en dan gaan we samen aan de slag!
Swing Inn (NGV Excelsior)