•   Coördinator Voorlichting

    Coördinator Voorlichting

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Coördinator Voorlichting
Geplaatst door Alzheimer Noordwest Veluwe
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Samenwerken
Bijdrage aan goede werkrelaties

Beschrijving

Alzheimer Nederland is in het hele land actief voor mensen met dementie binnen 48 regionale afdelingen.

Op dit moment is er in het bestuur van de afdeling Noordwest Veluwe ruimte voor een coördinator voorlichting. Wij zoeken bij voorkeur een vrijwillig(st)er die persoonlijk en/of professioneel betrokken is/was bij de ziekte dementie.

Profiel bestuurslid
- Als bestuurslid met de portefeuille voorlichting hebt u affiniteit met mensen met dementie en hun mantelzorgers.
- U heeft enige bestuurlijke en organisatorische ervaring en beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
- U bent in staat om de huidige groep voorlichters uit te breiden en onderhoudt nauw contact met de voorlichters in Noordwest Veluwe.
- U weet deze vrijwilligers te vinden en te binden, u kunt enthousiasmeren, u bent in staat signalen uit de verschillende regio's te bundelen en daarop te coördineren.
- U maakt deel uit van het afdelingsbestuur en vertegenwoordigt in het bestuur de voorlichters. Samen met de voorlichters bouwt u aan een dementievriendelijk Noordwest Veluwe.
- U heeft gemiddeld 2 uur per week beschikbaar voor het vrijwilligerswerk en bent bereid zaken aan te pakken.

Wij bieden aan enthousiaste kandidaten een inspirerende en zinvolle bestuursfunctie met ondersteuning vanuit het landelijke bureau, de mogelijkheid tot het deelnemen aan trainingsbijeenkomsten en vergoeding van gemaakte kosten.

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.