•   Vrijwilliger gezocht voor de wandelbootcamp / wandelclub in Hoevelaken

    Vrijwilliger gezocht voor de wandelbootcamp / wandelclub in Hoevelaken

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrijwilliger gezocht voor de wandelbootcamp / wandelclub in Hoevelaken
Geplaatst door Sigma
Vacature type Organisatie

Beschrijving

Vrijwilliger gezocht voor de wandelbootcamp / wandelclub in Hoevelaken

In het voorjaar van 2022 heeft er een wandelbootcamp plaatsgevonden onder leiding van een stagiaire bij Nijkerk Sportief en Gezond.

Met veel enthousiasme en plezier heeft zij een groep van 5 deelnemers begeleidt tijdens deze wandelbootcamp. De focus lag op het samen wandelen (motiverend en gezellig) en er werden tussendoor oefeningen gedaan (op ieders eigen niveau). Als afsluiting werd er een bakje koffie/thee bij de SWOH / De Kopperhof gedronken.

Helaas stopt de stage en zijn we op zoek naar een sportieve en sociale vrijwilliger die dit stokje van haar wil overnemen. De focus ligt vooral op het enthousiasmeren van de bestaande groep en mogelijk uitbreiding van de groep. Opleiding in de sport is niet nodig, wel een sportieve inborst. 

Het is op dinsdagochtend om 09.30  - 10.30 uur. Start bij de de Stoutenborgh aan de Sportweg 25 in Hoevelaken.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.