•   Actieve vrijwilliger die revalidanten naar de therapie wil brengen.

    Actieve vrijwilliger die revalidanten naar de therapie wil brengen.

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Actieve vrijwilliger die revalidanten naar de therapie wil brengen.

Beschrijving

Op de revalidatieafdeling van De Pol is het de laatste maanden  flink druk geworden, de fysiotherapeuten werken hard om de cliënten weer op de been te krijgen.

Vrijwilligers helpen mee om de cliënten naar de therapie en terug naar de afdeling te brengen. Voor de maandagochtend en dinsdagochtend (van 9.00 -12.00 uur) is De Pol op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Ben jij die actieve vrijwilliger die het leuk vindt om een steentje bij te dragen aan de revalidatie van de cliënt, dan is de Pol op zoek naar jou.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.