Prikbord

Sigma biedt een prikbord voor mensen die samen iets willen ondernemen. Heb je een goed plan, en zoek je een plaatsgenoot om samen mee op stap te gaan? Neem even contact op met Sigma om te horen of je oproepje in aanmerking komt voor ons prikbord.

Map-Marker-Push-Pin-1-Right-Pink-iconHardloopschoenen uit het stof

Na een zware periode (letterlijk en figuurlijk) wil ik – een vrouw van 43 jaar, woon in Paasbos – weer gaan hardlopen. Langzaam opbouwen, afwisselen met wandelen.
In mijn eentje vind ik dit lastig. Wie wil er ook 2 keer per week samen ’s ochtends een half uurtje rennen? Leuk om je te leren kennen!
Ben jij geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar Kris van Sigma, mail; kverschuur@sigma-nijkerk.nl of bel 033-2474830.

Map-Marker-Push-Pin-Pink.png  Dierentuin, bioscoop of andere leuke uitstapjes

Graag zou ik in het weekend of doordeweeks gezellig weg gaan met iemand. Naar de dierentuin, bioscoop, musea bezoeken of wat anders. Gewoon een kop koffie is ook fijn. Zelf ben ik een vrouw van begin de 80, maar ik voel mij veel jonger. Ik woon in de buurt van het centrum van Nijkerk en heb een pasje voor de taxi. Ben jij een niet-roker die ook samen bijvoorbeeld eens per week weg zou willen gaan? Reageer dan.
Bent u hier in geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar Marloes van Sigma, mail; mvanest@sigma-nijkerk.nl of bel 033-2474830.

Map-Marker-Push-Pin-Pink.png  Samen eten

Alleen eten, dat vinden de meeste mensen niet gezellig. Een mevrouw van 90 jaar uit de wijk Corlaer zoekt iemand die samen met haar zou willen eten, bijvoorbeeld eens per week. Een spelletje spelen of een puzzel leggen vindt mevrouw ook leuk.

Map-Marker-Push-Pin-1-Right  Samen een bakje doen

Hoe gezellig is het om samen eens een bakje koffie te drinken of op stap te gaan? Een meneer van halverwege de 60 uit Nijkerk zoekt hier een gelijkgestemde voor.
Bent u hier in geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar Marloes van Sigma, mail: mvanest@sigma-nijkerk.nl of bel 033-2474830.

Map-Marker-Push-Pin-Pink.png  Aanbod voor een ‘levensboek’

Heeft u een bijzonder levensverhaal en de wens deze in boekvorm te gieten? Een oudere dame uit Nijkerk schrijft graag en wil hier bij helpen.
Reacties graag naar Kris Verschuur van Sigma, mail: kverschuur@sigma-nijkerk.nl

Map-Marker-Push-Pin-1-Right-Pink-iconLiefde voor metaal

Wim uit Nijkerk heeft een mooie ruimte en machines tot zijn beschikking om metaal te bewerken. De plek moet alleen nog op orde gemaakt worden. Wie is op zoek naar een hobbyplek en vindt het leuk om hem te helpen?
Bent u geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar Wim: 06-53634789 of info@kunsta.nl

Map-Marker-Push-Pin-1-Right-Pink-iconSpeelt u accordeon?

Dan ben ik op zoek naar u! Wie wil samen met mij af-en-toe muziek maken in een zorgcentrum?
Samen zorgen voor een fijn moment voor de bewoners?
Het liefst oefen ik op donderdagmiddag. Ik kom graag met u in contact.
Bent u geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar antdebacker@kpnmail.nl

Map-Marker-Push-Pin-PinkSamen vissen

Deze oudere heer vist graag in het prachtige buitengebied van Hoevelaken of de polder. Wie gaat er gezellig mee Bent u hier in geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar iypma@sigma-nijkerk.nl of  bel 033-2474830.

Map-Marker-Push-Pin-1-Right  Op pad

Gezellig samen op pad. De stad in, fietsen, een spelletje of wat anders leuks. Dat lijkt een meneer van ongeveer 80 leuk om met iemand samen te doen op dinsdag of donderdag overdag. Meneer woont rond het centrum van Nijkerk.

';