Prikbord

Sigma biedt een prikbord voor mensen die samen iets willen ondernemen. Heb je een goed plan, en zoek je een plaatsgenoot om samen mee op stap te gaan? Neem even contact op met Sigma om te horen of je oproepje in aanmerking komt voor ons prikbord.

Map-Marker-Push-Pin-Pink.png  Aanbod voor een ‘levensboek’

Heeft u een bijzonder levensverhaal en de wens deze in boekvorm te gieten? Een oudere dame uit Nijkerk schrijft graag en wil hier graag bij helpen.
Reacties graag naar Kris Verschuur van Sigma, mail: kverschuur@sigma-nijkerk.nl

Map-Marker-Push-Pin-1-Right-Pink-icon  Samen de kringloopwinkels af?

Jongeman met autisme zoekt kringloopliefhebber. Samen een keer op zaterdag verschillende kringloopwinkels langs om te speuren naar die ene langspeelplaat of een missende Donald Duck… Wie vindt het leuk om samen te gaan?

Map-Marker-Push-Pin-1-Right  Paardenliefhebster zoekt…

Ik ben een Hoevelakense, en heb 2 ponypaarden en men graag. Wie vindt het leuk om wekelijks of om de week samen met mij de trailer aan te koppelen en een mooie rit te maken? Het liefst iemand tussen de 35 en 55 jaar.
Reacties graag naar Jabca Bakker van het gebiedsteam, mail: j.bakker@gtnijkerk.nl

Map-Marker-Push-Pin-Pink.png  Pater Noster

Ik ben Gerrit, 28 jaar. Ik heb autisme. Ik zou graag de basisbeginselen van de Latijnse taal leren. Wie vindt het leuk om kennis van deze taal over te dragen?

Map-Marker-Push-Pin-1-Right-Pink-icon  Hondje uitlaten

Een dame uit Nijkerk Centrum houdt enorm van dieren. Ze heeft kippen en katten, en zou het leuk vinden om af en toe met een hond te wandelen. Ze kan zelf helaas geen hond onderhouden, maar een half uurtje wandelen lijkt haar fijn!

';