Prikbord

Sigma biedt een prikbord voor mensen die samen iets willen ondernemen. Heb je een goed plan, en zoek je een plaatsgenoot om samen mee op stap te gaan? Neem even contact op met Sigma om te horen of je oproepje in aanmerking komt voor ons prikbord.

Map-Marker-Push-Pin-Pink.png  Potje schaken

Wie vindt het leuk om af en toe af te spreken voor een pot schaak?
Samen in de bibliotheek een spel doen lijkt deze meneer erg leuk!
Reacties graag naar Kris Verschuur van Sigma, mail: kverschuur@sigma-nijkerk.nl

Map-Marker-Push-Pin-1-Right-Pink-icon  Samen de kringloopwinkels af?

Jongeman met autisme zoekt kringloopliefhebber. Samen een keer op zaterdag verschillende kringloopwinkels langs om te speuren naar die ene langspeelplaat of een missende Donald Duck… Wie vindt het leuk om samen te gaan?

Map-Marker-Push-Pin-1-Right  Paardenliefhebster zoekt…

Ik ben een Hoevelakense, en heb 2 ponypaarden en men graag. Wie vindt het leuk om wekelijks of om de week samen met mij de trailer aan te koppelen en een mooie rit te maken? Het liefst iemand tussen de 35 en 55 jaar.
Reacties graag naar Jabca Bakker van het gebiedsteam, mail: j.bakker@gtnijkerk.nl

Map-Marker-Push-Pin-Pink.png  Pater Noster

Ik ben Gerrit, 28 jaar. Ik heb autisme. Ik zou graag de basisbeginselen van de Latijnse taal leren. Wie vindt het leuk om kennis van deze taal over te dragen?

Map-Marker-Push-Pin-Pink.png  Samen een bakje doen

Hoe gezellig is het om samen eens een bakje koffie te drinken of op stap te gaan? Een meneer van halverwege de 60 uit Nijkerk zoekt hier een gelijkgestemde voor.
Bent u hier in geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar Marloes van Sigma, mail: mvanest@sigma-nijkerk.nl of bel 033-2474830.

Map-Marker-Push-Pin-Pink.png  Aanbod voor een ‘levensboek’

Heeft u een bijzonder levensverhaal en de wens deze in boekvorm te gieten? Een oudere dame uit Nijkerk schrijft graag en wil hier bij helpen.

Map-Marker-Push-Pin-1-Right-Pink-iconLiefde voor metaal

Wim uit Nijkerk heeft een mooie ruimte en machines tot zijn beschikking om metaal te bewerken. De plek moet alleen nog op orde gemaakt worden. Wie is op zoek naar een hobbyplek en vindt het leuk om hem te helpen?
Bent u geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar Wim: 06-53634789 of info@kunsta.nl

Map-Marker-Push-Pin-1-Right-Pink-iconSpeelt u accordeon?

Dan ben ik op zoek naar u! Wie wil samen met mij af-en-toe muziek maken in een zorgcentrum?
Samen zorgen voor een fijn moment voor de bewoners?
Het liefst oefen ik op donderdagmiddag. Ik kom graag met u in contact.
Bent u geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar antdebacker@kpnmail.nl

Map-Marker-Push-Pin-PinkSamen vissen

Deze oudere heer vist graag in het prachtige buitengebied van Hoevelaken of de polder. Wie gaat er gezellig mee?
Bent u hier in geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar Hermien Stouwdam van Sigma, mail; hstouwdam@sigma-nijkerk.nl of 033-2474837

Map-Marker-Push-Pin-1-Right  Rondje met uw hondje

Ik ben gek op honden. Zelf heb ik geen hond, maar vind het leuk om met uw hond te wandelen. Ik ben een jongeman die bij ’s Heerenloo woont in Nijkerk. Als we een paar keer samen wandelen, dan kan ik het daarna zelf. Tijden en dagen zijn in overleg.
Bent u hier in geïnteresseerd? Dan graag een reactie naar Marloes van Sigma, mail; mvanest@sigma-nijkerk.nl of bel 033-2474830.

';