• Wegens succes wordt de actie ‘Penvriend gezocht’ verlengd

    Wegens succes wordt de actie ‘Penvriend gezocht’ verlengd

 
Print Friendly

22 januari 2021


 

In deze tijd is het zoeken naar wat er wel kan. Het schrijven van brieven met een andere inwoner is zo’n mogelijkheid. Wegens succes en verlenging van de Coronamaatregelen, is besloten om de actie “Penvriend gezocht” te verlengen. Iedereen kan mee doen, van jong tot oud. Er zijn al veel mooie matches gemaakt!

Wanneer het je leuk lijkt om brieven te schrijven met een andere inwoner, dan kun je je aanmelden bij Sigma tot vrijdag 30 april. Je kunt je direct aanmelden via: https://www.sigma-nijkerk.nl/ontmoeting/penvriend-gezocht/. Wil je meer informatie over de actie, stuur dan een e-mail naar info@sigma-nijkerk.nl of neem telefonisch contact op met Sigma op telefoonnummer 033-2474830.

Wanneer jij je aanmeldt, ontvang je een schrijfpakketje en een korte vragenlijst. Je kunt op de vragenlijst onder andere aangeven wat je interesses zijn of je met een man of vrouw wilt schrijven en welke leeftijdscategorie jouw voorkeur heeft. Sigma kijkt welke inwoner met jouw voorkeuren matcht en brengt jullie in contact met elkaar. Wanneer je met elkaar gematcht bent, krijg je nog een brief thuisgestuurd met tips. Wie begint bijvoorbeeld met schrijven, wat doe je als je niet meer iemand wil schrijven en hoe vaak wil je met elkaar schrijven? Allemaal tips om ervoor te zorgen dat het schrijven met elkaar een succes wordt. Meld jij je aan?

Deze actie is een samenwerking van de Bibliotheek en Sigma.