• Samen is leuker gaat door!

    Samen is leuker gaat door!

 
Print Friendly

28 april 2023


Niet voor iedere (jong) volwassene is het vanzelfsprekend om in contact te komen met leeftijdsgenoten. In de sportschool is niet iedereen op zoek naar een vriendschap of in de kroeg spreek je niet gauw iemand aan om een keer af te spreken.

Samen met een aantal inwoners uit de gemeente Nijkerk van tussen de 20 en 40 jaar hebben het Paashuis en Sigma daarom een ontmoetingsactiviteit opgezet. Het ontmoeten van leeftijdsgenoten en het hebben van een gezellige avond staan centraal. Vanwege het succes is besloten om deze activiteit het hele jaar door te organiseren op de tweede woensdagavond van de maand in het Paashuis. Vanaf 19.00 uur is de inloop. Om 19.30 uur start de activiteit en rond 21.00 uur wordt er afgesloten. De data vind je op de website van het Paashuis: https://www.paashuisnijkerk.nl/agenda

Aanmelden is noodzakelijk en kan via: mvkruijl@sigma-nijkerk.nl. Deelname is kosteloos, je betaalt alleen voor je eigen consumpties.

Er worden nog vrijwilligers gezocht om te activiteit te begeleiden. Wellicht ken je wel een vriend, kennis, buur of familielid waarmee je dit samen op wilt pakken!