• Nijkerk bedankt vrijwilligers!

    Nijkerk bedankt vrijwilligers!

 
Print Friendly

2 juni 2016


Net als vorig jaar wil de gemeente ook dit jaar haar waardering uiten aan alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in Nijkerk. Daarom organiseert de gemeente een feestelijk evenement op vrijdag 17 juni. Tijdens deze avond worden drie vrijwilligers verrast door de uitreiking van het Vrijwilligerscompliment.

Kent u een vrijwilliger die wel een compliment verdient of wilt u aanwezig zijn bij dit evenement? Meld u dan nu vast aan!

Aanmelden evenement
Vrijwilligers verdienen het om in het zonnetje gezet te worden! Zij zetten zich in voor anderen, zonder dat daar iets tegenover staat. Daarom zijn alle vrijwilligers uit de gemeente Nijkerk van harte welkom op vrijdag 17 juni van 19.30 tot 22.00 voor een gezellig en verrassend samenzijn. Het exacte programma en de locatie worden binnenkort bekend gemaakt. Aanmelden kan tot 1 juni via het digitale formulier op de website van de gemeente Nijkerk.

Kandidaten compliment
Op ditzelfde formulier kunt u ook kandidaten aanmelden voor het Vrijwilligerscompliment. Bijvoorbeeld vanwege hun bijzondere inzet, vernieuwende ideeën, of mensen en organisaties met enorme passie en enthousiasme voor vrijwilligerswerk. In het bijzonder roepen wij op om jonge vrijwilligers en maatschappelijke stagiaires aan te melden die wel een compliment verdienen. De uitreiking van het compliment vindt plaats tijdens het evenement op 17 juni.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ineke van Rooijen van de afdeling Samenlevingszaken van de gemeente Nijkerk via het algemene telefoonnummer 14 033 (dinsdag, donderdag, vrijdag) of via de mail i.vanrooijen@nijkerk.eu. Het vrijwilligerscompliment wordt georganiseerd door de gemeente Nijkerk in samenwerking met Sigma, Steunpunt Vrijwilligerswerk.