• Dag van de Mantelzorg 2016

    Dag van de Mantelzorg 2016

 
Print Friendly

18 oktober 2016


Sigma, Steunpunt Mantelzorg, organiseert op zaterdag 12 november 2016 in het kader van de Dag van de Mantelzorg een high tea met een inspirerende lezing voor mantelzorgers. Vanaf 14.00 uur bent u welkom op de locatie van Interakt Contour, Oranjelaan 79 te Nijkerk. Mantelzorgers zijn van harte welkom en mogen ook iemand meenemen. Het deelnemen aan deze activiteit of een gedeelte hiervan is gratis. Wel is opgave nodig vanwege de high tea. Dit kan via: 033 2474830 of info@sigma-nijkerk.nl

Elk jaar wordt er landelijk een Dag van de Mantelzorg georganiseerd. Op deze dag geeft de samenleving mantelzorgers de erkenning voor de intensieve zorg die zij bieden aan een naaste die het hard nodig heeft. In 2016 is het landelijk thema: ‘Mantelzorg doe je samen!’ Sigma, Steunpunt Mantelzorg vindt het belangrijk dat mantelzorgers weten dat ze er niet alleen voor staan en dat hun inzet gewaardeerd wordt. Deze dag staat daarom in het teken van ontspanning, ontmoeting en waardering. Er wordt een overheerlijke high tea, met een boeiende lezing aangeboden. De lezing wordt verzorgd door een ervaringsdeskundige mantelzorger.

Programma:
14.00 uur- inloop met high tea
14.30 uur- opening met inspiratielezing
15.00- 17.00 uur- vervolg high tea en gezellig samenzijn

Ook als u slechts een gedeelte van het programma aanwezig kunt zijn bent u van harte welkom! Zou u het wel even willen vermelden bij aanmelding?