Direct naar content

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Sigma bestaat uit een enthousiast team van 14 beroepskrachten en een grote groep gedreven vrijwilligers, onder de supervisie van de directeur en 4 toegewijde bestuursleden. Wij zijn trots op ons diverse en gepassioneerde team. Wij geloven in de kracht van de inwoners die zich inzetten voor voor zichzelf, elkaar en de samenleving. Iedereen is van belang, maar niet iedereen beschikt over dezelfde kwaliteiten en mogelijkheden.

Als welzijnsstichting wil Sigma de schakel zijn om mensen en partijen samen te brengen die elkaar niet als vanzelf weten te vinden. We zetten ons ervoor in dat iedereen mee kan doen, samen met inwoners, vrijwilligers en organisaties in het lokale netwerk. Wij zijn actief in alle kernen Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken.

Hoe kan ik je helpen?

Hoe kan ik je helpen?

Hoe kan ik je helpen?

Hoe kan ik je helpen?

Hoe kan ik je helpen?

Hoe kan ik je helpen?

Medewerkers

Eline Schiks

Directeur

Wendy van Wee

Teamleider

Karin Duijst

Beleidsmedewerker

Marieke Rustenhoven

Consulent Formulierenhulp

Mariska Lammers

Consulent Formulierenhulp

Kevin van den Broek

Consulent Vrijwilligerswerk

Hetty de Jongh

Consulent Vrijwilligerswerk+

Mieke van Beers

Consulent Vrijwilliger thuis

Liselotte Brinkhuis

Consulent Senioren

Alie Hooijer

Consulent Mantelzorg

Ingrid van de Beek

Consulent Welzijn Hoevelaken

Annemieke Gerrits

Welzijnscoach Welzijn op Recept

Marloes van Kruijl

Projectleider Welzijn

Agnes Kosznai

Administratief medewerker

Bestuursleden

Gert Jan van Noort

Voorzitter

Theo Hogeveen

Penningmeester

Lieske Duim

Secretaris

Marleen Pekelaer

Algemeen bestuurslid

Beleid

Sigma heeft een betrokken bestuur. Beleid-, financiën en werkgeverszaken worden door het bestuur vastgesteld. De dagelijkse leiding van de organisatie is gedelegeerd en wordt uitgevoerd door de directeur. Het bestuur bestaat uit 4 personen vanuit verschillende (beroeps)achtergronden en woonachtig in verschillende kernen binnen de gemeente.

ANBI

Sigma staat geregistreerd als ANBI. Dat betekent dat de organisatie giften mag ontvangen van derden. Vanaf 1 januari 2014 dient elke organisatie met een ANBI status aan een aantal voorwaarden te voldoen. Sigma voldoet aan deze voorwaarden en stelt alle informatie beschikbaar via het collectieve ANBI-webportaal. Dit alles wordt jaarlijks gecontroleerd door de belastingdienst.